Jogurt typu greckiego z mleka pełnego, pasteryzowanego. Dostępne smaki to: naturalny , malina, jagoda, żurawina, wiśnia.
Gouda Podhalańska
Ser typu holenderskiego. Wytwarzany z pełno tłustego mleka. Delikatny, łagodny smak o przyjemnym zapachu. Oprócz naturalnego produkujemy również z różnymi dodatkami np. kozieradka, czarnuszka, czosnek niedźwiedzi oraz kolorowy pieprz.
Ser Górski
Ser typu szwajcarskiego. Wytwarzany w pełnego mleka, ostry w smaku. Czas dojrzewanie od 6-8 miesięcy.
Bundz wędzony
Robiony zarówno z mleka krowiego jak i owczego (od maja do września). Rodzaje: naturalny wędzony, kozieradka, kminek, czarnuszka
Fetta
Ser pochodzenia greckiego. Słony w smaku o kruchej konsystencji. Idealnie nadający się zarówno do sałatek, jak i z oliwą.
Ale kusi
Twarogowy serek o lekko zwięzłej konsystencji, idealny do smarowania, lekko słony w smaku. Serek jest obtaczany w różnych kompozycjach ziołowych.
Niebiańska rozkosz
Ser pleśniowy to jeden z produktów uznawanych za eleganckie, a nawet ekskluzywne. Idealnie komponujący się z winem czy szpinakiem.
Bundz naturalny
Robiony jest z mleka krowiego niepasteryzowanego. Występuje w różnych smakach takich jak: kozieradka, czarnuszka, czosnek niedźwiedzi , suszone pomidory oraz papryka.
Bundz Owczy
Robiony z mleka owczego. To rodzaj polskiego sera twarogowego o kształcie przypominającym bochenek chleb. Dostępny jest w okresie od maja do września.
Gałka Podhalańska
Robiona z mleka krowiego, koziego i owczego (od maja do września) w zależności od pory roku. Dostępne są zarówno o łagodnym smaku jak i ostrzejszym.
Krążki w ziołach
Serki mające owalny kształt, robione z mleka krowiego niepasteryzowanego, obtaczane w ziołach takich jak: czosnek niedźwiedzi, suszone pomidory, rozmaryn, czubryca oraz papryka.
Serki małe
Idealnie nadające się na przystawkę, latem doskonale smakują grillowane z odrobiną żurawiny.
Korbacze
Potocznie zwane sznurówkami.
Dziurawiec
Ser podpuszczkowy o doskonałej jakości. Swój łagodny, słodko-orzechowy smak zawdzięczamy recepturze naszego dziadka. Posiada okrągłe , owalne oczka wielkości groszówki.